Tarieven

Uurtarief

Onze advocaten en juristen werken onder meer op basis van een uurtarief. Een scherp tarief, gebaseerd op kennis en ervaring.

Meer informatie

Vaste prijzen voor ondernemers

Wij bieden ook juridische diensten voor een vaste prijs. Dit zijn onze zogeheten pakketten.

Bekijk de pakketten

Vaste prijzen voor particulieren

Veel juridische diensten voor particulieren voeren wij uit voor een vaste prijs. Duidelijkheid vooraf, dus.

Bekijk de pakketten

Rechtsbijstandsverzekeraars

Ook met een rechtsbijstandsverzekering mag u uw eigen advocaat kiezen, ook al zegt de verzekeraar wellicht van niet.

Hoe dat werkt?

Kantoorkosten, tarieven, kosten van een advocaat of jurist, abonnementen & package deals.

We maken altijd duidelijke afspraken over de financiële kant. We werken met transparante tarieven zodat u van te voren weet hoeveel de kosten zijn.

Uiteraard is ieder zaak anders en maken we van de financiële kant graag maatwerk. Met maatwerk bedoelen we dat de in rekening te brengen kosten worden gematcht met uw verzoek om rechtsbijstand en het belang van uw zaak. Er is altijd duidelijkheid over wat de kosten zijn door heldere tevoren gemaakte afspraken en scherpe offerte. Wij bieden altijd inzicht in gemaakte kosten. Zo is iedere declaratie standaard voorzien van een urenspecificatie.

Voor onze tarieven voor diverse advocaten en juristen, klik hier.

Speciaal voor ondernemers hebben wij interessante abonnementen, special services, transparante bedrijfsadvocaat tarieven & package deals. Voor meer informatie, klik hier.

Gratis kennismakingsgesprek

Ingeval u een zaak aan ons wenst voor te leggen, bieden wij de mogelijkheid van een gratis kennismakingsgesprek. Hiervoor is een half uur tijd ingeruimd. In dit gesprek kunnen wij met elkaar kennismaken, en kunnen wij uw verzoek doornemen. De tijd is hiervoor is ook gelimiteerd tot een half uur. Ingeval meer tijd benodigd is danwel de zaak wordt na het half uur inhoudelijk besproken, dan geldt voor deze tijdsbesteding het reguliere uurtarief van de betreffende advocaat.

Eerste Kamer akkoord met nieuwe regels telemarketing