Over ons

Avinci Advocaten is hét juridisch steunpunt voor bedrijven en particulieren in Rotterdam en omstreken. Avinci Advocaten wil het beste voor zijn klanten en eist dat ook van zijn medewerkers en partners door de professionele kennis van zaken. In Rotterdam is het advocatenkantoor bekend door de gewonnen zaken en de grote betrokkenheid bij haar cliëntèle en zaken. Avinci Advocaten ontzorgt u van uw juridische problemen. Persoonlijk en betrokken, snel en doeltreffend.

Maak kennis
met ons team

Arthur Hansen

Advocaat

Arthur studeerde rechten in Rotterdam en wist al snel dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Samen met Hans Bakker richtte hij het kantoor Avinci Advocaten in Rotterdam op om zich te kunnen richten op de specialisaties waar Avinci Advocaten zich door onderscheid. Arthur heeft een voorliefde voor bedrijfsrecht, vastgoedrecht en arbeidsrecht. Hij heeft jarenlange ervaring in het opstellen en beoordelen van contracten en procedeert regelmatig over vraagstukken van Ondernemersrechtelijke Aard (Bedrijfsrecht, Geschillen tussen bedrijven, Aandeelhoudersgeschillen, Beëindiging van samenwerkingen binnen een vennootschap, Contracten, etc.). Als bevlogen advocaat gaat hij door waar anderen stoppen en wint hij zaken.

Petra Ellenbroek

Advocaat

Tijdens haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen is zij enige tijd actief geweest in een rechtswinkel in Nijmegen. De belangenbehartiging sprak haar aan en na haar afstuderen ging zij direct als advocaat in Rotterdam aan de slag waar zij een uitstekende praktijk in familierecht opbouwde. Haar focus ligt op personen-en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Petra is zeer betrokken en heeft door jarenlange ervaring haar sporen in de advocatuur ruimschoots verdiend.

Petra is gespecialiseerd in familirecht en arbeidsrecht.

Hans Bakker

Advocaat

Hans studeerde journalistiek in Zwolle en rechten in Amsterdam. Het bleek al snel dat de partijdigheid van de advocaat beter bij hem past dan de rol van objectieve waarnemer die de journalist heeft. Sinds de afronding van zijn studies in 1996 is hij werkzaam in de advocatuur, eerst in Amsterdam en later in Breda.

Hans is gespecialiseerd in intellectuele eigendom en ondernemingsrecht.

Elise van Nimwegen

Advocaat

Elise studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is tijdens haar studie actief geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel en Justitiële Jeugdinrichting de Hartelborgt. Hier is haar voorliefde voor het familie- en jeugdstrafrecht ontstaan. Na de afronding van haar studie heeft zij enkele stages gelopen waaronder in Kaapstad, ook op het gebied van het familierecht.

Cedrick Tilma

Extern adviseur / Of Counsel

Cedrick beweegt zich met verve op rechtsgebieden als Intellectueel Eigendom en Ondernemingsrecht. Hiernaast drijft Cedrick een uitvoerige incassopraktijk. Verder bemoeit Cedrick zich in de dagelijkse praktijk veel met de gang van zaken op Europees rechtelijk gebied in Den Haag en Brussel.