Advies en berekening kinder- en partneralimentatie

Prijs: € 1200,- (inclusief BTW)

Wilt u advies over de hoogte van kinder- of partneralimentatie? Onze ervaren familierechtspecialisten kunnen het u geven het voor een scherpe vaste prijs.

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Dit advies komt van pas wanneer u wilt weten hoe hoog de kinderalimentatie of partneralimentatie wordt. Of hoe hoog het moet zijn, als u al te maken heeft met alimentatie. In dat geval is het dus een second opinion. Als het bijvoorbeeld iets in uw situatie verandert, kan dat gevolgen hebben voor de hoogte van de alimentatie. Mogelijk moet er dan een gerechtelijke procedure worden gestart. Wij kunnen u daar een goed, inhoudelijk advies over geven.

Wat doen wij voor u?

U krijgt bij ons een goed inhoudelijk advies. En dat is meer en betere informatie dan u krijgt via een invulformuliertje op een website. We vertellen u bijvoorbeeld of het overeengekomen bedrag redelijk is, of wat het bedrag netto voor u betekent.

Ook wanneer u een eenzijdige procedure wilt starten of wanneer u te maken heeft met een ingewikkelde kwestie, kunnen onze specialisten familierecht u advies geven.

Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Ja, ik heb interesse in dit pakket