Schulden te innen? Laat het over aan uw incasso-advocaat bij Avinci in Rotterdam

Het overkomt iedere ondernemer wel eens dat facturen of andere vorderingen moeilijk te innen zijn of zelfs helemaal niet betaald worden. Het ingaan van een incassotraject is dan vaak onvermijdelijk. U kunt hiervoor kiezen uit diverse incassopartijen: een incassobureau, een gerechtsdeurwaarder of een incasso-advocaat. Welke van deze in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van de aard en de hoogte van de vordering. In het algemeen kan gesteld worden dat, met name bij zakelijke betalingsconflicten, een incasso-advocaat de meeste voordelen biedt. Deze heeft niet alleen de specialistische en juridische kennis in huis, maar beschikt ook over de meeste bevoegdheden aangaande beslag leggen, dagvaarden en procederen, wat de snelheid van de incasso procedure ten goede komt. Speciaal voor incasso’s hebben wij aantrekkelijke prijspakketten ontwikkeld, waaronder ook een abonnementspakket voor bedrijven die meerdere incassozaken per jaar uitbesteden. Ook voor particulieren kan onze incasso-advocaat interessant zijn. Voor hen werken wij op basis van ‘No Cure, Less Pay’. U betaalt een vast basisbedrag en alleen een aanvullend percentage over het behaalde resultaat. Onze jurist geeft u graag advies over deze regeling en de slagingskans van uw zaak.

Onze incasso-advocaat neemt alle middelen te baat voor een optimaal resultaat

Heeft u een problematische vordering, dan kunt u deze gerust in handen geven van onze incasso-advocaat. Deze zal in eerste instantie altijd gaan voor een minnelijke oplossing, mede met het oog op de relatie tussen u en uw debiteur. Daarbij kunnen gerechtelijke incassomaatregelen worden ingezet, zoals het leggen van een conservatoir beslag, niet alleen om uw vordering veilig te stellen, maar ook om uw schuldenaar aan te moedigen om te schikken en een gang naar de rechter te voorkomen. Mocht desondanks een rechtszaak niet te vermijden zijn, dan kan direct worden overgeschakeld, omdat de jurist in kwestie vanaf de eerste sommatiebrief uw zaak in de vingers heeft. Dit verhoogt de kans op een toewijzend vonnis waarmee u uw vordering daadwerkelijk kunt incasseren. Ongeacht volgens welk traject uw incassoprocedure uiteindelijk loopt, uw incasso-advocaat doet er alles aan om uw vordering te innen, inclusief de hiervoor gemaakte kosten.

Volgens de meest recente uitspraken van het Europese Hof kunt u, indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, voor het gehele incasso traject aanspraak maken op vergoeding van de kosten voor een eigen advocaat. Het Hof heeft namelijk beslist dat ook de fase voorafgaand aan een gerechtelijke procedure, zoals een buitengerechtelijke bemiddelingsprocedure, onder het begrip “gerechtelijke procedure” valt, waarmee ook hiervoor de vrije advocaatkeuze geldt. De meeste verzekeringsmaatschappijen, waaronder Interpolis, Achmea, DAS en Arag, geven gehoor aan de uitspraken van het Hof en nemen deze vergoedingen in hun polissen op. Wij kijken graag met u mee of uw polis hier in voorziet en maken afspraken met de betreffende verzekeraar voor een directe afhandeling van de kosten.

Advocatenkantoor Avinci Rotterdam

Avinci Advocaten maakt het verschil en legt beslag

Avinci Advocaten heeft jarenlange ervaring met het innen van openstaande facturen. Bedrijven die meerdere incassozaken per jaar hebben, doen er goed aan naar onze abonnementen te kijken vanwege de aantrekkelijke ‘no cure no pay’ aanbieding. Ook zijn wij in staat om tegen een vast tarief snel beslag te leggen onder een wanbetaler. Wij kunnen voor u:

 • Openstaande facturen innen
 • Conservatoir beslag leggen
 • Faillisement aanvragen

Kosten weten? Speciaal hiervoor heeft Avinci Advocaten Dutch Debts Incassobureau opgericht. Dutch-Debts is a full service incassobureau onder leiding van Avinci Advocaten. Door jarenlange ervaring en know how hebben we onze sporen verdiend en een doeltreffend incasso traject ontwikkeld. Dutch Debts zorgt er voor dat uw geld weer zo snel mogelijk op uw rekening staat en heeft daar verschillende methodes voor. Duidelijk, transparante tarieven zodat u weet waar u aan toe bent. Neem een kijkje op de site Dutch Debts of bel ons voor meer informatie.

Ons advocatenkantoor is centraal gelegen in Rotterdam, op een steenworp afstand van de arrondissementsrechtbank in Rotterdam Zuid. Wij zijn daarmee goed bereikbaar vanuit alle delen van Zuid-Holland, van de Krimpenerwaard in het noorden tot de Hoekse Waard in het zuiden. Ter illustratie geven wij slechts een kleine greep uit de plaatsen van waaruit zowel ondernemers als particulieren hun weg naar ons advocatenkantoor hebben weten te vinden voor een succesvolle incassoprocedure:

 • Barendrecht
 • Berkel en Rodenrijs
 • Brielle
 • Capelle aan den ijssel
 • Dordrecht
 • Hellevoetsluis
 • Middelharnis
 • Oostvoorne
 • Oud-beijerland
 • Rhoon
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Rotterdam Zuid
 • Schiedam
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Voorne-putten
 • Zwijndrecht

Heeft u een of meer oninbare vorderingen, neem dan gerust contact met ons op. Voor incasso’s hebben wij aantrekkelijke tarieven, mede op basis van ‘No win No Fee’, ‘No cure No Pay’ of ‘No Cure Little Pay’. Iedere incasso-advocaat bij Avinci onderscheidt zich in onverzettelijkheid en vastberadenheid om voor u het onderste uit de kan te halen.

Ontslag in proeftijd en aanbieden kortere arbeidsovereenkomst