Bij ons advocatenkantoor in Rotterdam kunt u terecht met ieder juridisch probleem

Avinci Advocaten is een allround advocatenkantoor. Het maakt niet uit op welk vlak u juridische bijstand zoekt, want in ons kantoor is er altijd een specialist die u kan helpen uw probleem op te lossen. Naast professionaliteit hechten wij veel belang aan persoonlijke betrokkenheid bij al onze cliënten, zowel particulieren als ondernemers. Daarom beginnen wij altijd met een eerste gratis kennismakingsgesprek, waarin een jurist of advocaat uw problemen en wensen met u bespreekt. Daarin komen uiteraard ook de aard van de zaak, de te ondernemen juridische stappen, een advies over de haalbaarheid en een raming van de te verwachten kosten aan bod. Wij werken op basis van uurtarief, maar hebben ook een aantal aantrekkelijke pakketten met een vaste prijs voor diverse juridische diensten. Voor ondernemers hebben wij daarnaast abonnementen voor doorlopende juridische bijstand. Bent u geïnteresseerd op welke wij u kunnen helpen, neem dan meteen contact op voor een kennismakingsgesprek met een van onze juristen. Als u toch eerst wat meer informatie wilt over wat een advocaat van ons advocatenkantoor voor u kan betekenen, leest u dan even door.

Een greep uit de juridische bijstand die ons advocatenkantoor u kan bieden

Als particulier krijgt u niet dagelijks te maken met juridische problemen. Gelukkig maar! Toch zijn er situaties waarin juridische bijstand gewenst of noodzakelijk is. Een erfeniskwestie bijvoorbeeld, een arbeidsconflict met uw werkgever of een echtscheiding. In al deze zaken kan onze advocaat u advies geven over de best mogelijke oplossing. Mogelijk kunt u er met de andere partij zonder tussenkomst van de rechter uitkomen. Indien er toch geprocedeerd moet worden, dan zal uw advocaat u natuurlijk te allen tijde terzijde staan. Dit laatste hoeft niet te betekenen dat u extra hoge kosten krijgt. Wij hebben voor incassoprocedures voor particulieren een bijzondere tariefstelling, waarbij u een vast basisbedrag betaalt en alleen bij een succesvolle afloop een percentage over het behaalde resultaat. Bij letselschadeprocedures of arbeidsrechtszaken is het vaak mogelijk de kosten volledig bij de tegenpartij neer te leggen. U hoeft dan helemaal niets te betalen. Onze specialist in deze zaken kan u hier alles over vertellen.

Uitzicht advocatenkantoor Rotterdam

Ondernemers krijgen bij veel van hun bedrijfsacties te maken met juridische zaken. Het oprichten van een bedrijf zelf brengt al allerlei juridische handelingen met zich mee. Speciaal voor bedrijven hebben wij vaste pakketprijzen, zoals voor het starten van een onderneming, contractscreening of een Legal Audit, waarbij uw bedrijf door een advocaat met als specialisatie ondernemingsrecht volledig juridisch wordt doorgelicht. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijk rechtsbijstand abonnement, waarbij u voor een vast bedrag per jaar te allen tijde advies kunt inwinnen bij een van onze juristen over juridische kwesties waar u tegenaan loopt. Bij dit abonnement zijn extra services inbegrepen, zoals incasso, loonschade en een letselschadeservice voor werknemers. Nieuw is onze speciale service voor een bedrijfsadvocaat. Deze is specialist op alle rechtsgebieden die met goed ondernemerschap te maken hebben en houdt alle wet- en regelgeving, die van toepassing is op uw bedrijf, in de gaten en informeert u tijdig over wijzigingen hierin. Natuurlijk staat uw bedrijfsadvocaat ook voor u klaar bij diverse voorkomende juridische kwesties als risicospreiding, ontslag, slechte betalers of andere conflicten.

Hebt u, als particulier of als ondernemer, een rechtsbijstandverzekering, dan kunt u bij een juridisch geschil ook hierop een beroep doen. U hebt immers binnen deze verzekering recht op vrije advocaatkeuze, bij zowel gerechtelijke als administratieve procedures. Onlangs heeft het Europese Hof dit recht zelfs nog iets opgerekt door te bepalen dat voorafgaande bemiddeling en buitengerechtelijke onderhandelingen die mogelijk tot een procedure leiden ook onder dit recht vallen. De advocaten van Avinci onderhouden goede banden met vele rechtsbijstandverzekeraars, waaronder Achmea, DAS, interpolis en vele andere. Zij geven u graag advies of en hoe u uw rechtsbijstandverzekering kunt inschakelen voor een vergoeding van de kosten voor onze advocaat.

Bedrijven en particulieren in Rotterdam en omstreken vinden hun weg naar advocatenkantoor Avinci

Ons advocatenkantoor is centraal gelegen in Rotterdam, op een steenworp afstand van de arrondissementsrechtbank in Rotterdam Zuid. Wij zijn daarmee goed bereikbaar vanuit alle delen van Zuid-Holland, van de Krimpenerwaard in het noorden tot de Hoekse Waard in het zuiden. Ter illustratie geven wij slechts een kleine greep uit de plaatsen van waaruit zowel ondernemers als particulieren hun weg naar ons advocatenkantoor hebben weten te vinden:

 • Barendrecht
 • Berkel en Rodenrijs
 • Brielle
 • Capelle aan den ijssel
 • Dordrecht
 • Hellevoetsluis
 • Middelharnis
 • Oostvoorne
 • Oud-beijerland
 • Rhoon
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Rotterdam Zuid
 • Schiedam
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Voorne-putten
 • Zwijndrecht

Heeft u een juridische vraag of probleem op ongeacht welk rechtsgebied, neem dan gerust contact met ons op. Voor ondernemers hebben wij gunstige pakketten voor doorlopende juridische bijstand om uw onderneming te allen tijde in goede banen te leiden. Voor eenmalige rechtsbijstand is het goed te weten dat u ook via uw rechtsbijstandsverzekering zelf uw advocaat mag kiezen. Ook daarbij kan ons advocatenkantoor u helpen.

Ontslag in proeftijd en aanbieden kortere arbeidsovereenkomst