Zoekt u een advocaat in Rotterdam, dan bent u bij Avinci aan het juiste adres

Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen. Dat mag dan wel zo zijn, maar soms is advies van een jurist of bijstand van een advocaat toch wel handig. In bepaalde gevallen zelfs bittere noodzaak. Woont u in Rotterdam of omgeving en zoekt u een advocaat, dan bent u bij Avinci aan het juiste adres. Het maakt niet uit waarvoor u juridische bijstand zoekt, want voor ieder rechtsgebied hebben wij een specialist in huis. U kunt dan denken aan familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en entertainmentrecht. Voor zowel particulieren als ondernemers werken wij met transparante tarieven, die vooraf tijdens een kennismakingsgesprek met u besproken worden. Naast een uurtarief kunt u ook kiezen voor een vaste prijs voor diverse juridische diensten. Voor zo’n eerste gratis kennismakingsgesprek hebben wij een half uur voor u ingeruimd. Wij nemen dan tezamen uw verzoek door en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Hierbij komt natuurlijk ook het toepasselijke rechtsgebied aan de orde, waarover wij u onderstaand alvast iets meer uitleggen, alsook de mogelijkheden om een beroep te doen op vrije advocaatkeuze indien u een rechtsbijstandsverzekering hebt.

Specialist in ondernemingsrecht, entertainmentrecht, familierecht en meer

Wilt u een bedrijf starten, dan nemen wij met u de risico’s door, adviseren u omtrent de juiste rechtsvorm en stellen de benodigde contracten op. Daarbij kunt u denken aan overeenkomsten voor samenwerking in een maatschap of VOF, maar ook het vastleggen van afspraken met aandeelhouders van een besloten vennootschap in een aandeelhoudersovereenkomst. Tevens kunt u bij onze jurist terecht met al uw vragen en problemen betreffende samenwerkingsovereenkomsten met dealers of distributeurs en van toepassing zijnde import- of handelscontracten. In goede, maar ook in slechtere tijden staan wij u bij. Moet er een reorganisatie worden doorgevoerd in uw bedrijf, dan kunnen wij u advies geven en bemiddelen zodat de belangen van alle partijen recht wordt gedaan, ook als het gaat om het veiligstellen van intellectueel eigendom.

Advocatenkantoor in Rotterdam

Entertainment is een wereld op zich, en het recht op dit gebied navenant. Er is altijd een spanningsveld tussen artiesten, schrijvers en ontwerpers die enerzijds de ideeën leveren en anderzijds producenten, impresariaten, distributeurs en theaters. In dit complexe geheel is het zaak het hoofd koel te houden en geen ondoordachte overeenkomsten aan te gaan. Daarbij kan een advocaat of jurist, die van de materie op de hoogte is en afstand kan bewaren, goed van pas komen. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag bij het veiligstellen van uw rechten, zoals auteursrecht, afdracht van royalty’s en platencontracten.

Niemand zit erop te wachten, maar soms is een echtscheiding onvermijdbaar. Bij Avinci werken specialisten op het gebied van familierecht die u tijdens het hele proces terzijde staan. Betreft het een minnelijke scheiding, dan geven wij u beiden deskundig advies en stellen de scheidingsovereenkomst voor u op. Daarbij komen verdeling van tegoeden en schulden, alimentatie en omgangsregelingen aan bod. Is dit alles niet aan de orde, dan kan een advocaat voor u een scheidingsverzoek bij de rechtbank indienen en u gedurende het hele proces terzijde staan. Ook daarna kunt u bij hem of haar terecht voor zaken als alimentatie, verdeling van de boedel en voogdij.

De advocaat van Avinci vergoed door uw rechtsbijstandverzekering

Raakt u verwikkeld in een juridisch geschil, dan wilt u dat uw rechten zo goed mogelijk verdedigd worden. Of het nu gaat om het niet nakomen van een contract, een geschil over de beëindiging van een arbeidsverhouding een burenruzie of een verkeersongeval, bij Avinci vindt u de gespecialiseerd advocaat die u kan bijstaan, zowel zakelijk als particulier. Hebt u een rechtsbijstandverzekering, dan zal deze de kosten van de advocaat van uw eigen keuze in veel gevallen vergoeden, zeker als het op een gerechtelijke procedure aankomt, vaak ook voor de voorafgaande bemiddelingsfase om procederen te voorkomen. Wij hebben goede contacten met diverse rechtsbijstandverzekeraars, zoals DAS, Achmea, Interpolis, SRM, Arag, TVM en andere. In een eerste gesprek kunnen wij u daarom snel vertellen of en in hoeverre uw verzekeraar de kosten zal dekken en u tevens helpen bij de aanvraag hiervan.

Bij Avinci in Rotterdam vindt u een advocaat die van alle markten thuis is

Ons kantoor is centraal gelegen in Rotterdam, op een steenworp afstand van de arrondissementsrechtbank in Rotterdam Zuid. Wij zijn daarmee goed bereikbaar vanuit alle delen van Zuid-Holland, van de Krimpenerwaard in het noorden tot de Hoekse Waard in het zuiden. Ter illustratie geven wij slechts een kleine greep uit de plaatsen van waaruit zowel ondernemers als particulieren hun weg naar ons advocatenkantoor inmiddels hebben weten te vinden:

 • Barendrecht
 • Berkel en Rodenrijs
 • Brielle
 • Capelle aan den ijssel
 • Dordrecht
 • Hellevoetsluis
 • Middelharnis
 • Oostvoorne
 • Oud-beijerland
 • Rhoon
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Rotterdam Zuid
 • Schiedam
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Voorne-putten
 • Zwijndrecht

Heeft u een juridische vraag of een probleem op ongeacht welk rechtsgebied, neem dan gerust contact met ons op. Voor ondernemers hebben wij gunstige pakketten voor doorlopende juridische bijstand om uw onderneming te allen tijde in goede banen te leiden. Voor eenmalige rechtsbijstand is het goed te weten dat u ook via uw rechtsbijstandsverzekering zelf uw advocaat mag kiezen. Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Regels fraudeonderzoek bij ondernemingen