Vraag WOZ-beschikking tijdig aan als je bedrijfspand gaat transformeren!

Vraag WOZ-beschikking tijdig aan als je bedrijfspand gaat transformeren!

2 juni 2021
Het ontbreken van een correcte WOZ-beschikking bij aanvang van een huurovereenkomst komt voor rekening van de verhuurder. Dit heeft verstrekkende financiële gevolgen voor het vaststellen c.q. beoordelen van de aanvangshuurprijs. Vraag WOZ-beschikking tijdig aan als je bedrijfspand gaat transformeren! Lees hier verder: ECLI:NL:RBNHO:2020:10127 (Recht.nl)

Vastgoed / Verhuurder

We adviseren ook over uw rechtspositie ten opzichte van uw huurders. Huurrecht is voor veel beleggers en investerende ondernemers een belangrijke bron van inkomsten, het behalen van een optimale rechtspositie is dan ook geen overbodige luxe.

Het huurrecht kent vele opties en het is zaak om maatwerk van uw huurcontracten te maken zodat u maximaal rendement kunt genereren van uw vastgoed. Wanbetalende huurders, of het nu bedrijven of particulieren zijn, dienen te worden aangepakt. U hebt als verhuurder belang bij tijdige betaling van de huurpenningen. Maar ook dient de huurder het gehuurde in goede staat te onderhouden, hij moet als ‘goed huisvader’ handelen met het gehuurde. Niet iedere huurder ziet deze verplichtingen en handelt daarnaar. In dergelijke gevallen wenst u te kunnen ingrijpen. Uw Bedrijfsadvocaat van Avinci Advocaten helpt u hierbij.