Vakantiedagen en hun waarde

Vakantiedagen en hun waarde

15 juni 2021

Vakantiedagen en hun waarde: daar hangt een prijskaartje aan.

Vakantiedagen worden uitbetaald bij het einde van een dienstverband en bij tussentijdse afkoop, om een stuwmeer aan vakantiedagen te voorkomen. Maar wat is een vakantiedag eigenlijk waard? Lees hier verder:

Vakantiedagen en hun waarde

Voor alle vragen over een nieuw contract, arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen en arbeidsrecht kun je bij ons terecht. Maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te doen als een werknemer ziek is en de werkgever wil de betaling van het salaris stoppen? Of tussentijds stopt, wat gebeurt er dan met het vakantiegeld? Is er een conflict? Of als een werkgever wil dat zijn werknemer op een andere locatie gaat werken, maar deze weigert dat? Of als de werknemer schade oploopt door een ongeval op de werkvloer? De werknemer wil part-time gaan werken maar de werkgever heeft liever één full-timer dan twee part-timers?

In al deze en nog veel meer andere situaties verleent Avinci Advocaten rechtsbijstand, van het opstellen en beoordelen van een arbeidsovereenkomst tot het begeleiden van een reorganisatie en van het voeren van onderhandelingen tot het voeren van procedures.