Nieuwe service!

Nieuwe service!

3 september 2019

Nieuwe service:

Avinci heeft een nieuwe service: de bedrijfsadvocaat. Het zakenleven is voortdurend in beweging en op het gebied van arbeidsrecht, insolventierecht, verhuur, ICTrecht en intellectuele eigendom verandert er geregeld iets. Speciaal om de ondernemer tegemoet tekomen heeft Avinci een speciale service: de bedrijfsadvocaat. Voor een gering bedrag denkt hij met uw onderneming mee en waarschuwt u tijdig zodra er een wetswijziging komt die van betekenis kan zijn voor uw bedrijf. Maar ook in geval van conflicten, ontslag, ongevallen, risicospreiding, slechte betalers of andere juridische zaken staat hij voor u klaar om een oplossing te bieden – en tegen een fair tarief!

Meedenken

Ondernemen is een kwestie van hard werken en doorzetten. Doen waar je goed in bent en met plezier aan je bedrijf bouwen. Avinci Advocaten is net zo bevlogen en denkt met de ondernemer mee op juridisch vlak. Want als ondernemer lopen we allemaal wel eens tegen een conflict aan, hebben we onenigheid met een personeelslid, een slecht betalende klant of een geschil met de gemeente. Niets is ons vreemd, we hebben het allemaal eens meegemaakt. Zou het dan niet fijn zijn om met één telefoontje naar uw vaste bedrijfsadvocaat advies in te winnen zonder dat het meteen de hoofdprijs kost? Avinci Advocaten heeft daar een aantrekkelijke oplossing voor bedacht, de Bedrijfsadvocaat.

Deal!
Lijkt het u niet fijn om een sparringpartner te hebben die u juridisch bijstaat en preventief wijst op de juridische ontwikkelingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf?
Een professional die alles weet van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, insolventierecht, ICT-recht, incasso en intellectueel eigendom? Die geschillen oplost, proactief meedenkt , contracten verzorgt en u ruim op tijd op de belangrijke wetswijzigingen wijst? Wij bieden aantrekkelijke tarieven of package deals, abonnementen en transparante of vaste prijsafspraken.

Deze maand hebben wij een speciale aanbieding: de Legal Business Scan Deal (zie folder) om een bedrijfsjuridische risico analyse te laten uitvoeren, een aantal incasso zaken in gang te zetten plus een aantal uur juridisch advies in het belang voor uw onderneming. Op deze manier kunt u zich focussen op waar u goed in bent – uw bedrijfsadvocaat regelt de juridische kant.

Uitnodiging
Indien nieuwsgierig bent of vragen heeft, nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor aan het Oudehoofdplein 4 in Rotterdam om lopende juridische zaken te bespreken en te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Ik wens u goede zaken.

Hartelijke groet,

Arthur Hansen

Nieuwe service!