Doe nu de Business Legal Scan!

Doe nu de Business Legal Scan!

27 augustus 2019

Doe nu de Business Legal Scan!

Ondernemen is een kwestie van hard werken en risico’s nemen. Zou u dan ook graag direct de consequenties willen weten voor uw bedrijf met oog op de actuele wetgeving? Er verandert veel op gebied van aansprakelijkheid, digitale privacy, arbeidscontracten, incasso’s, huurcontracten, vastgoedrecht, AVG, licenties, ICT recht of ondernemingsrecht en wij bieden oplossingen zonder dat het de hoofdprijs kost.

Avinci Advocaten heeft speciaal voor ondernemers de Legal Business Scan gemaakt. In één keer toetsen wij uw bedrijf aan de wettelijke verplichtingen en maken wij uw bedrijf legal proof op gebied van arbeidsrecht, vastgoedrecht, insolventie, ondernemingsrecht, intellectueel eigendom en andere juridische zaken die we tegen komen. En het mooie is dat u daarna met slechts één telefoontje uw vaste bedrijfsadvocaat tegen gereduceerd tarief kunt bellen in geval van nieuwe contracten, onderhandelingen, fusies of overnames, arbeidszaken of conflicten.
Als u zelf voor ieder advies een advocaat moet inhuren wordt dat een dure aangelegenheid en dat weerhoudt veel ondernemers om juridisch goed advies in te winnen. Avinci begrijpt dat en denkt met de ondernemer mee. Met ons aantrekkelijke dienstenpakket kunt u voortaan voor alle juridische zaken bij ons terecht zodat u snel, economisch en efficiënt verder kunt werken en uw bedrijf juridisch up to date houdt. U kunt kiezen uit onze superdeals, maatwerk oplossingen of transparante overeenkomsten en tarieven.
Als advocaten en juristen in ondernemingsrecht zijn wij zelf ondernemers en denken we met het bedrijfsleven mee door scherpe tarieven te bieden en pro actief te denken. Wij zijn bijvoorbeeld door de weeks ‘s avonds tot 21.00 uur bereikbaar, geven prangende zaken voorrang, bieden transparante kosten, zijn gespecialiseerd in ons vakgebied en doen wat we zeggen.
In deze folder staan beknopt de mogelijkheden voor ons juridisch dienstenpakketten, incasso’s en deals en op de website vindt u de laatste actualiteiten en zaken die wij gewonnen hebben. Bel ons direct voor een kennismakingsgesprek of Legal Businsess Scan zodat u juridisch voorbereid bent op de toekomst!
Doe nu de Business Legal Scan voor € 495,– ex btw en zorg dat uw bedrijf legal proof is!