Onze advocaten ontzorgen u bij uw echtscheiding en andere familierecht gerelateerde zaken.

Avinci advocaten: Uw juridische steunpunt!

 • Onze advocaten hebben ruime ervaring met persoon- en familierechtszaken
 • Direct hulp van onze betrokken medewerkers
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Deskundige juridische oplossing voor uw zaak

Ik heb hulp nodig!

Gratis advies!

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om vrijblijvend uw zaak te bespreken.

  Direct contact? Bel ons op: 088-6002822

  ma t/m vr 9:00 - 19:00

  Wij gebruiken onze expertise om u te helpen!

  Verliefd, verloofd, getrouwd… gescheiden.

  De eerste drie heeft u zelf in de hand en voor de laatste kunt u ons in de arm nemen. Een scheiding is in veel gevallen geen fijne aangelegenheid. Er zijn grofweg twee manieren om uit elkaar te gaan. De eerste mogelijkheid is een scheiding waarin u samen overeenkomt hoe u uit elkaar wilt gaan. Jullie kunnen nog met elkaar overleggen. Wij voorzien u van deskundig advies. Samen stellen we vast hoe hoog de alimentatie wordt, hoe de omgang met de kinderen eruit gaat zien en hoe jullie de inboedel verdelen. Bij de tweede manier neemt u ieder een eigen advocaat in de arm. Dit gebeurd wanneer u niet meer “on speaking terms” bent en er geen onderling overleg mogelijk is. Ook in deze situatie staan wij u graag bij. Wij zullen namens u een verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank indienen of reageren op een dergelijk verzoek.

  Buiten echtscheiding kunnen wij u ook bijstaan bij andere zaken binnen het personen- en familierecht. Hierbij kunt u denken aan alimentatiezaken, verdeling van de inboedel, adoptiezaken of problemen met de omgangsregeling.

  In alle gevallen is een ervaren advocaat van groot belang. Wij staan u met raad en daad ter zijde. Afhankelijk van uw situatie wordt de strategie bepaald. Schroom niet en bel gerust voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

  Meer informatie over Avinci Advocaten

  Avinci Advocaten is hét juridisch steunpunt voor bedrijven en particulieren in Rotterdam en omstreken. Avinci Advocaten wil het beste voor zijn klanten en eist dat ook van zijn medewerkers en partners door de professionele kennis van zaken. Alle advocaten hebben ruime ervaring en zijn resultaatgericht. Het belang van de klant en het vinden van een deskundige juridische oplossing staan altijd voorop.

  In Rotterdam is het advocatenkantoor bekend door de gewonnen zaken en de grote betrokkenheid bij haar cliëntèle en zaken. Avinci Advocaten ontzorgt u van uw juridische problemen. Persoonlijk en betrokken, snel en doeltreffend. Uw zaak is bij Avinci advocaten in de juiste handen.

  Contact

  Ik wil hulp van jullie ervaren personen- en familierechtadvocaat.

  Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om vrijblijvend uw zaak te bespreken.

   • Avinci Advocaten
   • Oudehoofdplein 4, 3011 TM Rotterdam
   • Direct contact? Bel ons op: 088-6002822

    ma t/m vr 9:00 - 19:00