Go to Top

Ons team

Avinci Advocaten. Het juridisch steunpunt voor bedrijven en particulieren. Wij ontzorgen u van uw juridische problemen. Persoonlijk en betrokken.

Arthur Hansen

Advocaat

Arthur studeerde rechten in Rotterdam. Na een begin in de advocatuur stapte Arthur als bedrijfsjurist over naar een grote pensioenverzekeraar. Oude liefde roest niet, en daarom keerde hij na na enkele jaren terug in de advocatuur. Eerst in Breda en daarna in Rotterdam. Samen met Hans heeft hij het kantoor Avinci Advocaten opgericht om zich te kunnen richten op de rechtgebieden waar Avinci Advocaten rechtsbijstand biedt.

Alexander ter Meulen

Advocaat

Alexander heeft in Rotterdam gestudeerd en is daarna begonnen als “natte” advocaat met een vervoer- en verzekeringsrechtelijke praktijk. Na een aantal jaren in de rechtspraak te hebben gewerkt, is Alexander sinds 2007 weer teruggekeerd bij zijn oude liefde: de advocatuur.

Petra Ellenbroek

Advocaat

Tijdens haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen is zij enige tijd actief geweest in een rechtswinkel in Nijmegen. De belangenbehartiging sprak haar aan en na haar afstuderen ging zij direct als advocaat in Rotterdam aan de slag.

Marjolein Daansen

Advocaat

De advocatuur is mensenwerk. Mijn taak als advocaat is het transparant maken van het probleem. Daartoe is het soms nodig ‘advocaat van de duivel’ te zijn om voor u als cliënt helder te maken wat uw juridische positie is.

Hans Bakker

Advocaat

Hans studeerde journalistiek in Zwolle en rechten in Amsterdam. Het bleek al snel dat de partijdigheid van de advocaat beter bij hem past dan de rol van objectieve waarnemer die de journalist heeft. Sinds de afronding van zijn studies in 1996 is hij werkzaam in de advocatuur, eerst in Amsterdam en later in Breda.

Cedrick Tilma

Extern adviseur / Of Counsel

Cedrick beweegt zich met verve op rechtsgebieden als Intellectueel Eigendom en Ondernemingsrecht. Hiernaast drijft Cedrick een uitvoerige incassopraktijk. Verder bemoeit Cedrick zich in de dagelijkse praktijk veel met de gang van zaken op Europees rechtelijk gebied in Den Haag en Brussel.

Ons Secretariaat

Ons secretariaat bestaat uit een aantal bevlogen juridische secretaresses die samen ons ijzersterk back office team vormt.